Klovnenæser med fyld

Klovnenæser med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : C.Fabricius

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 mellemstore rødbeder
1 gulerod
2 bagekartofler
100 g.rasp
 salt
 peber
 spidskommen
 timian
 æg
 mælk
 Fetaost
 bacon
 frisk timian
 
Opskrift:
rødbeder-gulerod og kartofler rives på det grove rivejern. De revne kartofler presses i rent viskestykke for væde.
rasp blandes med salt, peber, timian ( ca. 2 tsk.)og spidskommen (ca. 1 tsk.)

Der røres en "dej" af de revne rodfrugter og blandingen med rasp og krydderier. Den vil stå rødlig pga. rødbederne. Deraf kommer navnet "klovnenæser"

Bage form til muffins smøres.
hullerne fyldes halv op med den røde flydende "dej". Der monteres et stk. feta ost i hver. Der påfyldes herefter med den øvrige "dej"

Der drysses til slut med rasp på toppen

De bages i 20-25 minutter i varmluft ovn på 200 gr.

Bacon steges på pande og lægges på som delikat pynt på "klovnenæserne"

"Klovnenæserne" serveres med en enkel grov salat -gerne med en olie/eddike dressing.

Tips:

Vegetariske lækkerier i muffinsforme.





karakterer:
Opskriften er vist 7369 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-15 17:24:20
Tak til Le Chef. . det er korrekt Til birgitte : æg : 2 stk, mælk : et skvæt. vh C.Fabricius

  -   2011-07-13 12:11:29
1 æg evt. suppleret med mælk så den rette Dej-konsistens opnås.

  -   2011-03-01 16:35:36
Lyder som en sjov og spændende opskrift, som jeg gerne vil prøve. I ingredienslisten er nævnt æg og mælk, men ikke hvor meget, og i opskriften siges der ikke noget om, at det skal i. Hvordan gør jeg det rigtigt? M.V.H Birgitte