Marcipanbrød med svesker
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Sveskerne lægges i blød i cognac til næste dag. Sveskerne hakkes og røres lind med cognac. Rul marcipanen ud og læg et lag nougat på. Derefter sveskemassen til sidst de groft hakkede mandler. Rul sammen til et brød. Pensl overtrækschokoladen på. Pynt med appelsinskiver; kandiserede violer og sølvkugler.
|
|
Opskriften er vist 19602 gange,
og udskrevet 521 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne