Suppe ala Jeanette
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Jeanette Wind Indsendt : Red : |
|
|
Varm oven op på 200 grader.
Hak alle grønsagerne i fine stykker. Lig laksen på et stort stykke saniol. ved siden af laksen ligger, man halvdelen af grønsagerne og spinatern. Dette giver man en god gang salt, peber og hvidløg, da vi gerne skulle få retten til at smage af noget. Derefter lukker vi saniolen omkring som en lille pakke, men før vi lukker rigtigt hælder vi lidt olivenolie og en halv deciliter vand ned til laksen. Nu lukker vi helt og lægger begge pakker ind i oven forsigtig. Dette får 45 minutter. Herefter kan man forsigtig tage dem ud, åbne i den ene side og hælde suppevandet ved i en dyb tallerken. nu kan man så ligge laksen og grønsagerne pænt i midten af tallerken og den er klar til at blive spist. hertil kan man også server brød. Tips: Denne ret er super nem, og fedt fattigt. også kan jeg love jer at den smager rigtig godt. Laksen bliver ikke tør, da den ligger sammen med spinat og grønsager. |
|
Opskriften er vist 4915 gange,
og udskrevet 84 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-16 15:57:12 1/3 af en rosenkål - det er godt nok ikke meget, mon ikke man lige så godt kan undlade det :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne