Laks alla Jeanette

Laks alla Jeanette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeanette Wind

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fine stykker laks ( Gerne frosne)
100 g.Spinat
1 håndfuld champignoner
2 kartofler
1 gulerod
3 tomater
 salt
 peber
 hvidløg
 
Opskrift:
Varm oven op på 200 grader.

start med at ligge laksen på et stort stykke stanniol, (enkelvis) drøs med salt, peber og hvidløg, bare giv det en del så det kommer til at smager af noget. lig godt med spinat ved siden af. pak lakse stykkerne ind i staniolen så det bliver små 3 kantede pakker. (Husk der skal være luft i pakken.)

Der efter, tag et ovn fast fad, hvor de resterende grønsager bliver skåret ud i pæne stykker og lagt ned i. tomaterne bliver hakket meget fint.

Denne blanding bliver forsigtigt (hånd) rørt rundt med en kop vand, og godt med salt, peber og hvidløg. staniol over dette også.

Det hele bliver sat i ovnen i ca. 45 minutter. og derefter er retten færdig.

Hvis dette ikke er mad nok, er rette rigtig fin med ris til også.

Tips:

Dette er en dejlig smagsfuld ret, der indenholder en utrolig lille % del fedt. da det kun er fedten fra laksen. Hvis man har travlt kan man også bruge dåse champignoner f.eks. Retten er nem for alle at lave. God madlavning.





karakterer:
Opskriften er vist 7836 gange,
og udskrevet 135 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu