Sønderjyske peberkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen deles i fire lige store dele, som trilles ud i pølser på ca. 15 cm’s længde og sættes til afkøling, gerne i køleskab, til de er så faste, at de kan skæres uden at miste facon. Hver pølse skæres ud i skiver, ca. 30 stk. af hver, sættes på en let smurt plade og bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagerne er bagt, sættes de til afkøling på en bagerist. Tips: 1 portion giver ca. 120 stk. |
|
Opskriften er vist 7546 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer peger-kage-elskeren - 2009-10-27 15:53:01 jeg elsker peger-kager, men jeg synes de er lige for tørre.. ! :D der er lidt for meget mel! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne