Koldthævet müslibrød med durum
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli Indsendt af : Tondi Indsendt : Red : |
|
|
Dejen skal laves én dag i forvejen. Vi laver den normalt inden vi gå i seng så er den klar til morgenbordet næste dag.
Opløs gæren i lunkt vand. Tilsæt Durummel, salt og honning og rør rundt til det opnås en jævn masse. Tilsæt derpå hvedemelet og rør med en håndmikser i ca 5 min til dejen er helt homogen. Læg dejen i en brød form og stil det overdækket i køleskabet til næste dag (ca. 7 timer). Næste dag: Tænd ovnen på 200 grader. Pensel med mælk samt drys med havregryn og sæt formen med dej ind i den kolde ovn med det samme. Brødet skal have ca. 40 minutter. Hvis man er i tvivl om brødet er helt færdigt kan man stikke med en strikkepind for om den er klisteret i midten. Hvi det er tilfældet skal det have lidt mere (5-10 min). Nu har men det bedste morgenbrød man kan forestille så. god fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 13669 gange,
og udskrevet 391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer kristina - 2011-01-05 12:17:43 hvad nu hvis man ikke har en strikkepind? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne