Sønderjysk pumpernikkel
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes godt sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen deles i 6 lige store stykker som rulles ud i ca. 30 cm. lange pølser, der sættes på en smurt plade. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Før stængerne er kolde, skæres de ud i ca. 20 stk. 1 cm brede, der lægges på siden og ristes i ovnen, til de er lysebrune, ca. 10 minutter ved 220 grader C. Tips: 1 portion giver ca. 120 stk. |
|
Opskriften er vist 6390 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne