Panna cotta med hvid chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Lisbet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Husblas udblødes i koldt vand.
Fløden koges op med sukker. Herefter knuges husblasen fri for væde og tilsættes sammen med chokoladen. Hældes i skåle og stilles på køl natten over. Pyntes med revet mørk og hvid chokolade. |
|
Opskriften er vist 20978 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer FTO - 2012-05-15 13:24:40 Kanon dessert :) Jeg kom også en tsk. vanilje i. mathi - 2008-02-05 13:59:28 den er bare super !!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne