Gulerodskage

Gulerodskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mester_kokken

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.blødt smør
200 g.brun farin
3 æg M/L
200 g.hvedemel
2 tsk.stødt kanel
 
 Flødeost-glasur:
200 g.flødeost naturel 37% (70+)
2 spsk.vand
50 g.flormelis
2 tsk.fintrevet citronskal
2 tsk.friskpresset citronsaft
 
 Pynt:
 hakkede valnøddekerner
 fintrevet citronskal
 
2 tsk.bagepulver
300 g.fintrevne gulerødder
75 g.hakkede valnøddekerner
1.5 dl.rosiner
 
Opskrift:
Bagetid: Ca. 1 time ved 175°.


Pisk smør, farin og æg godt sammen. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen skiftevis med gulerødder, valnøddekerner og rosiner. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) og bag kagen midt i ovnen.

Flødeost-glasur: Skær flødeosten i mindre stykker og rør den godt sammen med vand, flormelis, citronskal og -saft. Smør "glasuren" på den kolde gulerodskage og pynt med valnøddekerner og revet citronskal.

Tips:

Gulerødder kan erstattes af 300 g groftrevet squash.





karakterer:
Opskriften er vist 3985 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu