Gulerodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : mester_kokken Indsendt : Red : |
|
|
Bagetid: Ca. 1 time ved 175°.
Pisk smør, farin og æg godt sammen. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen skiftevis med gulerødder, valnøddekerner og rosiner. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) og bag kagen midt i ovnen. Flødeost-glasur: Skær flødeosten i mindre stykker og rør den godt sammen med vand, flormelis, citronskal og -saft. Smør "glasuren" på den kolde gulerodskage og pynt med valnøddekerner og revet citronskal. Tips: Gulerødder kan erstattes af 300 g groftrevet squash. |
|
Opskriften er vist 3985 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne