Brunede kartofler med honning
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brug en tefal-pande i god kvalitet.
Hæl honningen på panden og sæt på kogeplade med kraftig varme. Når honningen bliver gylden og lidt karamelaktig, hældes karfoflerne ved (uden vand) Kartoflerne steges under omrøring, til de har en passende kulør (efter ønske) Tips: Under tilberedning vil køkkenet lugte MEGEt af honning, men jeg lover det kan ikke smages i de færdige kartofler, de smager lige som gode hjemmelavede brune kartofler, som vor mor lavede dem og de bliver flotte og jævnt brune. Kan på det varmeste anbefales til folk på kur, da der kun er den microskobiske mængde fedt som honningen indeholder. Og så er de meget nemme at lave. |
|
Opskriften er vist 58005 gange,
og udskrevet 785 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Dorit Frederiksen - 2018-12-20 16:29:47 Let og det er bare gode kartofler rabatskat - 2011-06-17 12:42:07 hvornår skal salten i??? Lotte - 2010-10-23 12:50:04 Tak Per for det flotte billede ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne