Kokoskugler
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kokosmel, flormelis, vanille og kakao blandes og røres med æggehviderne til en fast masse, der trilles til kugler.
Kuglerne vendes i kokosmel, mens de endnu er håndvarme. De tørres et par timer i stuetemperatur og gemmes i tætte dåser lagvis med pergamentpapir. |
|
Opskriften er vist 148048 gange,
og udskrevet 2239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (112 stemmer) |
|
Kommentarer Stephanie - 2014-09-28 19:22:45 Så gode Laura Højbjerg - 2013-02-12 17:33:13 Kokoskugler er nemme at lave jeg har selv lavede dem engang og det skal jeg også måske Idag anonym - 2010-09-17 00:05:23 Jeg har også en opskrift til kokuskugler, hvor der ikke skal æggehvide i og den smager meget bedre! 100 g sukker 2 dl havregryn 2 dl kokosmel 2 spsk kakao med lille top 1 spsk smør ½ dl vand Fremgangsmåde : Det hele blandes godt sammen, er massen for tør kommes lidt mere vand i, stilles koldt ½ time, rulles derefter ud til kugler, der rulles i kokosmel. Rab :) - 2010-07-16 20:37:41 Det er en meget dårlige opskrift.. sara - 2009-01-14 19:48:29 de er den bedste kugler jeg har spist i 18 år. og jeg kan ikkefå nok janne - 2008-08-17 17:17:41 gode men kan forbedres med krymmel og sølvkugler ANBEFALER JEG!! Michelle - 2005-01-01 01:01:01 Det er en meget dejlig og nem opskrift og de smager godt når de er færdige. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne