Lagkagebund til 22 cm form

Lagkagebund til 22 cm form, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
bunde 3 bunde
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Janne

Indsendt :     

Ingredienser:
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
120 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer, æg og sukker piskes stift.
Hvedemel og bagepulver blandes
Det tørre sigtes i det våde og vendes forsigtigt ind i dejen.
Bages ½ - ¾ time på 150 - 180ºC
Køl af og skær over i 3 dele. Fyld efter smag





karakterer:
Opskriften er vist 10074 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5166 (1230 kcal)
KJ pr. bunde 1722 (410 kcal)
Vægt ialt 461 gram
Vægt pr. bunde 153 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1120 KJ (266 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 43.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-09 20:35:45
Glemte at skrive, at de tre bunde skal dryppes med noget cognac inden den fyldes :)