Lagkagebund til 22 cm form
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Janne Indsendt : |
|
|
Æggeblommer, æg og sukker piskes stift.
Hvedemel og bagepulver blandes Det tørre sigtes i det våde og vendes forsigtigt ind i dejen. Bages ½ - ¾ time på 150 - 180ºC Køl af og skær over i 3 dele. Fyld efter smag |
|
Opskriften er vist 10074 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Janne - 2009-11-09 20:35:45 Glemte at skrive, at de tre bunde skal dryppes med noget cognac inden den fyldes :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne