Dadel-konfekt
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Indsendt af : ingha Indsendt : Red : |
|
|
opvarm vand og hæld det over mandlerne. lad dem stå nogle minuter og smut dem og mandlerne halveres.
Flæk dadlerne tag sten ud. kom en lille masse marcipan i den halve dadel. opvarm kogechokolade, brug en strikpind, til at stikke i dadlerne og dyp dem halvt i den smeltede kogechokolade (husk chokoladen må ikke blive for varm) stilles til afkøling på et pergamentpapirmed en teske tages lidt af den varme chokolade og duppes på konfekten og mandlen anbringes. konfekten har godt af et par minuter i køleskab for at opnå det berømte knæk Tips: konfekten kan også pyntes mede hasselnødder, cocktailbær eller krymmel eller kandiseret violer. hvis man vil undgå de "fødder" chokoladen laver, når man anbringer dadel-konfekten på pergamentpapiret, kan de stille på en rist hvor det overskydende chokolade så vil drypper af. |
|
Opskriften er vist 17666 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne