Dadel-konfekt

Dadel-konfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ingha

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.mandler
200-250 g.kogechokolade
200-300 g.dadler
200-300 g.marcipan
 
Opskrift:
opvarm vand og hæld det over mandlerne. lad dem stå nogle minuter og smut dem og mandlerne halveres.

Flæk dadlerne tag sten ud. kom en lille masse marcipan i den halve dadel. opvarm kogechokolade, brug en strikpind, til at stikke i dadlerne og dyp dem halvt i den smeltede kogechokolade (husk chokoladen må ikke blive for varm)
stilles til afkøling på et pergamentpapirmed en teske tages lidt af den varme chokolade og duppes på konfekten og mandlen anbringes.
konfekten har godt af et par minuter i køleskab for at opnå det berømte knæk

Tips:

konfekten kan også pyntes mede hasselnødder, cocktailbær eller krymmel eller kandiseret violer.

hvis man vil undgå de "fødder" chokoladen laver, når man anbringer dadel-konfekten på pergamentpapiret, kan de stille på en rist hvor det overskydende chokolade så vil drypper af.





karakterer:
Opskriften er vist 17666 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu