Vietnamese tan tan
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : mor Indsendt : Red : |
|
|
En god olie spredes i gryden/wok'en. Svinekødet steges med chili/soyabønne-olien. lad kødet brune, og tilsæt vand-soursauce-blandingen. Lad det simre 10-15 min. (hæld sovs og kød på en tallerken før du starter på grønsagerne)
Porre, squash og rød peber + hvidløg svitses i olie i 10 min. Tilsæt sovs og kød over, og lad det stå i 5 min og simre Tips: fire lethakkede basilikumblade vendes i den færdige ret. |
|
Opskriften er vist 6230 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne