Chilisuppe med hakket oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Christina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 157589 gange,
og udskrevet 5639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (89 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2018-12-09 13:18:34 Suppehorn er små buede makaroni, ½-1 cm lange Gurli Pedersen - 2015-11-13 19:09:13 Det er en rigtig god opskrift tak for den 😊 Det er ikke sidste gang at den bliver lavet her i huset, vi syntes at den var rigtig god, og hurtig at lave. 5 ***** her fra LFH - 2011-04-13 10:41:06 Super god suppe, vi laver igen og igen. Har tænkt mig at lave den som natmad til min kommende fest hvor der er 75 gæster:o) Kirkehelsinge - 2010-11-19 12:51:07 Hvad er suppehorn pia oesten - 2010-11-11 05:52:19 Dejlig laekker suppe,smagte skoent,blendede den ikke og brugte osse chili med kerner . anonym - 2010-08-11 17:32:34 Den smager fantastisk, men jeg laver den med kernerne fra chilifrugterne samt et ordentligt skud cayennepeber. Bruger heller ikke fløde - det er slet ikke nødvendigt efter min smag. Thomsen - 2010-04-06 20:42:26 smaager super.. put et bundt friskhakket persille i suppen.. og smag den til sidst til med frisk citron saft.. servere med græsk yougurt og frisk bagt brød som tilbehør.. :) Kirsten - 2010-02-19 13:37:01 Kan den fryses - evt. inden suppehorn tilsættes? Jeanet - 2009-11-10 19:21:52 Virkelig god må man sige... Lod vær med at proppe chilli i da jeg også hade en datter der skulle spise den men hakkede noget frisk chilli og dryssede ud på bag efter det smagte fint. Kom også porre i. Heidi - 2009-02-04 09:41:46 Sikke en super god suppe. Med saft og kraft. dejlig nem at lave. nete - 2008-10-27 19:01:40 Den var virkelig skøn og lækker - suppehornene skal med. Jeg tilsatte yderligere cayenne peber. Anne - 2008-10-19 19:13:02 smager godt:-) har undladt pasta, kan med fordel tilsættes tabasco hvis man elsker det stærke, og så et hjemmelavet hvidløgs/oste flute til mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne