Kanelbagte æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Sisse Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 200 grader.
Fjern kærnehus og læg æblerne i ildfast fad. Stik en kanelstang og en timiankvist i hvert æble. Dryp med honning og fordel smørret i små klatter på toppen. Bag æblerne i ca. 15 min til æblerne er møre og skunnet er lige ved at briste. Tips: Velegnet som tilbehør til julemaden. |
|
Opskriften er vist 7309 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne