Søsterkage uden æg
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i mælken.
De øvrige ingredienser kommes i, og dejen røres til den er meget let.
Kommes i 2 velsmurte, aflange forme, ca. 25 cm. lange, fyldes kun ca. halvt. Sættes til hævning på et lunt sted i ca. 30 minutter. Bages ved 200 grader C i ca. 35 minutter. Når kagerne er halvkolde, tages de af formene og glaseres med vandglasur, der består af flormelis og lidt kogende vand, der er rørt sammen til passende konsistens. Tips: 659 |
|
Opskriften er vist 7745 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne