Fyldte dadler (Julekonfekt)
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Tag stenene ud af dadlerne og læg en klat marcipan i. Vend dadlerne i hvid chokolade. Når den er stiv pyntes m. mørk chokolade eller kandiserede violer.
|
|
Opskriften er vist 34258 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne Holm - 2008-12-18 18:58:23 Det er også helt godt at give marcipanen aroma med fx. kaffe, cognac eller appelsin. Bitter mørk eller mælkechokoladeovertræk er også fint. Blandet nougat/marcipanfyld er også et hit! Ryan - 2007-12-04 15:01:18 Jeg elsker denne konfekt, dog plejer jeg at putte lidt rom eller anden spiritus/likør i marcipanen. Og så synes jeg klart bedst om hvid chokolade-overtræk til denne konfekt, men det er jo en smags sag. *<;o) Laura - 2005-01-01 01:01:01 mmmmmmmmm...... de er bare så gode! og så kan man spise dem til al muglig andet konfekt. christina - 2005-01-01 01:01:01 Det smager også rigtig godt at rulle dem i perlesukker. Især er de tyrkiske dadler der kan købes hos grønthandlere gode fordi de er friske og klistrede i konsistensen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne