Fyldte dadler (Julekonfekt)

Fyldte dadler (Julekonfekt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Juleslik -konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dadler
 marcipan
 hvid og mørk chokolade
 
 
Opskrift:
Tag stenene ud af dadlerne og læg en klat marcipan i. Vend dadlerne i hvid chokolade. Når den er stiv pyntes m. mørk chokolade eller kandiserede violer.





karakterer:
Opskriften er vist 34201 gange,
og udskrevet 628 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-18 18:58:23
Det er også helt godt at give marcipanen aroma med fx. kaffe, cognac eller appelsin. Bitter mørk eller mælkechokoladeovertræk er også fint. Blandet nougat/marcipanfyld er også et hit!

  -   2007-12-04 15:01:18
Jeg elsker denne konfekt, dog plejer jeg at putte lidt rom eller anden spiritus/likør i marcipanen. Og så synes jeg klart bedst om hvid chokolade-overtræk til denne konfekt, men det er jo en smags sag. *<;o)

  -   2005-01-01 01:01:01
mmmmmmmmm...... de er bare så gode! og så kan man spise dem til al muglig andet konfekt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager også rigtig godt at rulle dem i perlesukker. Især er de tyrkiske dadler der kan købes hos grønthandlere gode fordi de er friske og klistrede i konsistensen.