Rødbederösti
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : |
|
|
Skræl kartofler og rødbeder, riv dem, og vend dem med salt og peber, hakkede oliven og skalotteløg. Hæld halvdelen af olien på en varm pande, kom rødbede-kartoffelmassen på, og sautér den 3-4 min til massen begynder at klistre.
Skru op for varmen, og form massen til en tyk röstipandekage og steg den ved jævn varmei ca. 10 min. Vend forsigtigt röstien ud på et låg eller et rundt fad og glid den tilbage på panden med den stegte side opad. Steg den endnu 6 - 8 min. til rødbeder og kartofler er helt møre. Hvis panden er velegnet til ovnbrug, kan röstien færdigbages i ovn ved 185° i 15 min. Lad den trække 10 min. før den skæres ud. |
|
Opskriften er vist 9130 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne