Yoghurt dip
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt af : Alex Indsendt : Red : |
|
|
Man dræner natural yoghurten ved at hælde det op i et rent viskestykke som er over en skål. Gør sådan så yoghurten ikke rammer bunden af skålen, da væden skal sepereres fra yoghurten, spænd evt. viskestykkets ender under skålen. Lad det stå i køleskabet i ca. 4 timer eller natten over. Lig yoghurten i en serverings tallerken og anret det lidt bølget med en ske. Hæld oliven olie efter eget smag og drys til sidst det tørret mynte.
Serveres med flüte eller store fladbrød. Tips: man kan også bruge Græsk yoghurt og server det straks, da det er tygt nok til denne ret. |
|
Opskriften er vist 7621 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne