Kalv i dild 02
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt af : Manja Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i en gryde, dæk det med koldt vand, bring det i kog og hæld straks vandet fra og skyl kødet. Kom bouillonen og laurbærblade på og lad det simre i ½ time. Tag kødet op og si suppen. Kog perleløgene møre heri og tag dem op.
SAUCE: Smelt smørret og rør melet i. Tilsæt ½l af suppen og kog i 10 min. Tilsæt fløden, kog saucen igennem, smag den til og tilset den hakkede dild, perleløgene og det kogte kød. Tips: tilbehør. nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 4900 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne