Ostindisk karry
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Tilberedningstid : 90 minutter Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i små terninger og svits det i margarine sammen med karry og grofthakkede løg.
Tilsæt eddike, vand, salt og peber. Skær gulerødder, selleri og æble i terninger. Snit kålen fint og kom det i gryden. Bland det hele godt. Lad retten småsnurre ca. 3/4 time. Smag til. Drys med hakket persille og servér groft brød eller kartofler til. |
|
Opskriften er vist 14557 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne