Ostindisk karry

Ostindisk karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 90 minutter

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.flæskesmåkød
40 g.margarine
5 løg
2 spsk.karyy
0.5 dl.eddike
0.5 dl.vand
4 gulerødder
1 selleri
1 stort madæble
0.5 hvidkål
 salt
 peber
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skær kødet i små terninger og svits det i margarine sammen med karry og grofthakkede løg.
Tilsæt eddike, vand, salt og peber.

Skær gulerødder, selleri og æble i terninger. Snit kålen fint og kom det i gryden. Bland det hele godt.

Lad retten småsnurre ca. 3/4 time.
Smag til.

Drys med hakket persille og servér groft brød eller kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 14557 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu