Løg Bhajias
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel eller channa ata, chilipulver og gurkemeje i en skål,
Tilsæt bagepulver asafoetida og salt, og sigt blandingen ned i en stor skål.
Frø af jomfru i det grønne, fennikel, spidskommefrø og løgfrø stødes groft sammen og tilsættes sammen med løg, chilier og frisk koriander og bland det godt. Tilsæt gradvist koldt vand, indtil blandingen er samlet. Opvarm olien i en karahi, wok eller stor pande, så der er nok til deep-frying. Læg skefulde af blandingen i olien og steg bhajiserne til de er gyldne. Lad dem dryppe af og server brandvarme. |
|
Opskriften er vist 9408 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne