Makaroni Fiskesalat

Makaroni Fiskesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bmik

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.makaroni
500 g.fiskefilet
125 g.frosne rejer
 salt
 peber
3 stilkebladselleri
1 bdt.purløg
250 g.rå hvidkål
150 g.let mayonnaise
1 dl.cremefraiche
4 spsk.olivenolie
2 hårdkogte æg
1 citron
 brøndkarse eller dild
 
Opskrift:
Kog makaroni efter forskrifterne og lad det køle af. Damp fiskefileterne møre. Tø rejerne op. Pil æggene. Bladselleri skæres i meget tynde skiver. Hvidkålen skæres i meget tynde strimler. Mayonnaise, creme fraiche og olie røres sammen og smages til med citron, salt og peber.
Pluk fiske i mindre stykker. Vend alle ingredienser (- æg og brøndkarse/dild )
i dressingen. Den snittede purløg vendes også i. Salaten anrettes på et fad og pyntes med æggeskiver og brøndkarse/dild.





karakterer:
Opskriften er vist 6482 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-16 11:37:11
Denen fiskesalat skal altså prøves. Den er bare SÅ god !!