Boller - grundopskrift
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Indsendt af : Solvej Indsendt : |
|
|
Bland fiberhusk boghvedemel rismel grovmel og 3/4 af hvedemelet.
Lun mælken/vand og opløs gæren heri.
Tilsæt sukker salt fedtstof og mel.
Ælt dejen godt sammen juster selv med det resterende mel.
Dejen skal være noget klistret da den suger meget væde under hævning.
Lad dejen hæve ca. 30 min, ælt den igennem igen og tilsæt evt mere mel hvis den er for klistret.
Den skal kunne formes til boller uden det store besvær.
Lav nu boller - hamburgerboller - flutes - pølsehorn - pizzabunde eller hvad du har lyst til at lave.
Pensel med sammenpisket æg og lad brødene hæve under klæde eller film.
Bages 10 min. ved 175 grader.
Tips: Jeg fik 6 burgerboller og 6 små flutes af denne portion. |
|
Opskriften er vist 18439 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer judith koudal - 2008-11-18 15:07:01 kan ban evt bruge andet boghvedemel ? og andet i stedet for glutenfri mel (basismel)? med venlig hilsen judith koudal sss - 2008-10-28 15:51:24 hvor magne bliver der |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne