Svenske Chokoladebrød 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
bland de tørre ting sammen og tilsæt den kolde smør i små stykker og ægget.
ælt det til en ensartet masse og rul den ud. tryk "pølsen" flad så den er ca. 1½ cm tyk. smøres med æggehviden og perlesukker m.m. drysses på Bages ca. 10 min ved 175 grader skær småkagen ud i passende stykker mens den stadig er varm så den ikke knækker Tips: kør evt. dejen i en blender eller lign så samler det sig hurtigere. |
|
Opskriften er vist 8331 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne