Cornflakestoppe
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt palminen i en gryde.
Tag den fra varmen og rør flormelis, kakao og reven skal fra appelsinerne i. Vend cornflakes i. Sæt massen i små toppe med 2 teskeer på en plade og stil dem køligt. |
Opskrift på lækker konfekt med cornflakestoppeCornflakes kan bruges til meget mere end morgenmad med mælk og sukker. Prøv f.eks. at lave cornflakestoppe med chokolade, appelsin og palmin - en sand klassiker fra de gamle dage. Denne opskrift er med kakaopulver, men du kan sagtens erstatte det med din favorit chokolade og lave forskellige varianter af denne skønne mundrette hapser.En nem opskrift på cornflakestoppeDenne cornflakestoppe opskrift er så ligetil, at du sagtens kan have børnene med i køkkenet. Måske har du tradition for, at familien samles til store bagedag i forbindelse med julen - og her vil chokolade cornflakestoppe med palmin helt sikkert falde i god smag hos de fleste. I stedet for palmin kan du lave dine cornflakestoppe med kokosolie. Du kan sagtens købe smagsneutral kokosolie, hvis du ikke ønsker, at konfekten skal smage af kokos.Den knasende sprødhed, som stammer fra cornflakes, kombineret med chokolade, er næsten ikke til at stå for. Du vil sikkert opleve, at konfekt toppene glider hurtigt ned - og det er også helt i orden, det er jo kun jul en måned om året. Har du prøvet nogle af de mange andre opskrifter på julesmåkager fra Alletiders Kogebog? |
Opskriften er vist 456165 gange,
og udskrevet 14046 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (277 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-11-20 11:40:47 Hvor længe kan de holde sig i køleskab anonym - 2020-12-15 12:40:05 Jeg har lavet dem , kun med chokolade , hvor de smager dejligt , men de er også mega hårde . Hvad kan man komme i så de ikke er det ? Fløde ?? 🎄🎄🎄 anonym - 2014-12-22 23:22:33 Hvis man bruger chokolade skal der så flormels i? Håber jeg får svar inden i morgen hvor vi skal lave dem :-) Marie - 2014-12-05 13:48:18 Prøv at lav dem med guldkorn i stedet og kom lidt rosiner i det er det største hit i hele vores familie KarstenT - 2013-12-08 16:28:33 Da jeg var dreng fik vi dem på en Mariekiks,så smeltede de ikke i hånden anonym - 2013-12-03 15:38:43 Synes det bliver meget grynet :( Er det kun mig der oplever det? Hvordan kan det være? anonym - 2012-11-23 15:18:40 har lavet dem før.....men er der nogen der ved hvor lang tid de kan holde? Fra de tre musketer - 2012-10-26 16:22:00 Er i gang med at lave dem:-) men håber på at de smager godt, gør det noget hvis palminen er et år for gammelt anonym - 2011-12-18 17:41:05 Spar på fedtet og lav dem kun med chokolade og de andre ingredienser, de er mindst lige så gode jessica - 2011-01-16 14:23:28 det smager fantastisk (-: lige til maven hmmm (-: som man siger, lidt mere hmm i livet TMD - 2011-01-05 10:36:17 Super - og nemme at lave. Marina G - 2010-12-23 17:42:45 De her cornflacks toppe er bare i orden juleslik,, de smager bare zuper nice,, og det syntes min familieogså,,,, Thilde - 2010-12-23 12:47:08 De er fantastiske... :o) kirstine - 2010-12-23 12:30:24 De er så gode:) vi laver dem tit :) og de er en god snak:):):):) men vis man får for mange bliver man træt af chokoladen men det er kun vis der er meget chokolade i .Dem vi lavede var der meget chokolade i men de smagte fint;) anonym - 2010-11-09 19:27:11 mmh.. det lyder bare lækkert. hilsen kristoffer hedegaard. mmh.. anonym - 2009-12-14 18:32:15 der skal altså rosiner i da er de gode anonym - 2009-12-09 11:01:39 prøv evt at putte nougat i- Hannah - 2009-11-29 11:59:42 Kornflakes og smeltet chokolade fungerer helt fint i stedet for alle de andre ingrdienser :) Mig og min mor har lavet kornflakes toppe i mange år nu og vi laver dem altid kun med chokolade og kornflakes ;) Man kan også variere med chokopladen så hvis man bedst kan lide mørk eller hvid eller almindelig så kan man putte det i :D anonym - 2009-11-29 11:36:39 Toft`s mor og søskende + Kamille syntes også de er rigtig gode;) Aleksander - 2009-03-10 16:00:59 Man kan også godt komme lidt magarine i istedet for Palmin det synes jeg smager bedre :) anonym - 2008-12-23 13:08:08 Det helt rigtige og originale cornflakes topppe som jeg husker dem fra min barndom er uden appelsin. Undlader man det, så har man ...ja så er man tibage i bardommens søde mindre :o). Fik dem dog lavet lidt for store sidste gang, så de var næsten smeltede i hånden inden man fik dem spist. Den første portion har vi spist iår...så nu skal jeg igang med anden omgang ;o) Glædelig jul Duddi mie - 2008-12-18 09:02:53 de lyder til at være gode.dem prøver vi :) vibe - 2008-12-14 18:48:17 moms moms, de er bare super, laver dem dog uden appelsin Zennia - 2008-12-12 21:14:59 Prøv med smeltet blød nougat og cornflakes, det er også mums Sarah, 8D' - 2008-11-29 15:28:03 Uhh, det ser lækkert ud ;]' Vi får gæster i morgen og der er det mig der står for konfekten. Der skal jeg lave sådan nogle cornflakestoppe. 8]' ida. - 2008-09-26 19:41:45 skal til at lave den, lyder lækkert.. mig - 2008-09-26 12:55:27 Mmhh... det smagte barer så såsåsåsåsås godt Mmh....jeg tror jeg dåner god konsistens meget god smag og nem at lave prøv det du vil ikke fortrydeMmhh....... Bente - 2008-06-15 21:59:16 Jeg synes at det smager bedst uden Appelsin ;) men det er bare min mening. Sanne - 2007-12-25 14:43:10 Jeg må have gjort noget forkert for der var alt for mange tørre ingredienter i forhold til palminen, så var nødt til at spæde op med mere smør og vand for at få massen til at blive flydende. De smager dog ok alligevel - lækkert med smagen fra den revne appelsinskal! Pernille.. - 2007-12-21 19:59:09 jeg har prøvet at lave nogle hvor man bare bruger cornflakes og lys chokolade.. det smagte fint men, jeg vil lige prøve at lave ddem på den rigtige måde her til jul , for de ser rigti gode ud (; Helle - 2007-12-18 14:21:04 Hvor længe kan de holde sig i køleskabet? Helle - 2007-12-17 18:56:21 Hvordan skal de opbevares og hvor længe kan de holde sig? csn<3 - 2007-12-10 16:57:46 De er ok men kun ok fordi det er bedre med lys chokolade det smager godt hvis man prober det i så er de verdens bedst Cornflakestoppe:P NAM NAM!:) Michelle - 2007-12-01 14:30:45 Vi har lavet dem i mange år. Mega gode. mg - 2007-11-27 20:21:32 vi har lavet dem i flere år, kun med kornflakes og smelte chokolade-så palminen kan sagtens undværes, det hænger fint sammen alligevel, bare de får lov at størkne. lomand - 2007-11-08 19:37:12 kan man kommet andet i en palmin Anne - 2007-01-02 15:30:34 De er meget dejlige. Smager fantastisk. Kan varmt anbefalde dem. Helle - 2006-12-28 21:06:10 god, men meget fedtede Per - 2006-12-05 22:21:12 Det er første gang jeg prøver dem, og da jeg satte dem var jeg lidt usikker på om de ville hænge sammen, de virkede lidt løse, men det var helt ubegrundet, de hænger fint sammen, dog vil jeg nok bruge lidt færer cornflakes en anden gang. Jørgen - 2006-12-04 10:46:57 Den er rigtig god. Prøv at skifte cornflakes med Rice-crispies. Det bliver den ikke ringere af! Anne - 2005-01-01 01:01:01 Mums.. Glæder mig til at prøve dem Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne