Gratinerede lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Tænd for ovnen på 225 grader.
Gnid koteletterne med knust hvidløg og drys med salt og peber. Brun dem i smør og olie. Steg dem 2-3 minutter på hver side ved svag varme. Kom koteletterne i et fad. Kog panden af med lidt vand og hæld det ved koteletterne. Kom lidt løg på hver og til sidst en skive ost. Gratinér i 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 21013 gange,
og udskrevet 497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne