Banankage - Himmelsk
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 174668 gange,
og udskrevet 5170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (81 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda Marie - 2015-04-07 23:42:34 Den bedste og letteste banankage og med ingredienser som man som regel har i huset så den kan hurtig røres sammen og bages !!!!! Og så er det GUF !!!!! Susan F - 2014-04-24 21:36:51 Hej Silje Prøv at piske mere luft æggene. De skal piskes til de er helt luftige og hvide. Husk at bruge en el. pisker :) Hvis det ikke virker så brug en anelse mere bagepulver Kokken - 2014-03-09 18:09:28 Hvis du laver dem i en bradepande skal de kun have 20-25 min.. Synes at 2 bananer er for meget som de andre har skrevet.. Min mening Mig.. - 2014-03-09 17:54:01 Har lige lagt den i ovnen og håber den smager godt.. Den har fået mange gode kommentarer osv. Håndboldpigen - 2013-03-05 15:35:36 Super lækker kage, som jeg kan overraske mine håndboldveninder med efter en god kamp ;) Puk - 2013-02-17 19:10:02 MUMS!! Lækker nem kage. Havde ik 100gr fedtstof men 2 bananer til gengæld, smager skønt ;-) Trine. - 2012-10-05 18:14:04 Det er den eneste banankage jeg laver, og den er supernem og smager virkelig godt! HVIS man putter to bananer i, ellers er den lidt "tam" i smagen :-). Og chokolade stykker i den gør heller intet! Men alt i alt er det en god kage, og ALLE jeg laver den til elsker den ;-). Frederikke - 2012-08-07 11:55:35 Prøv med mandler,uhm! Silje - 2012-06-13 11:25:00 HIMMELSK...Hele familien elsker den! Dog har jeg de sidst 3 gange jeg har lavet den været ude for at den falder sammen i ovnen...nogen andre der har prøvet det? hvorfor gør den det? synes ikke jeg har gjort noget anderledes... men den smager stadig skønt! Maria. - 2012-04-02 20:26:53 Den ER virkelig himmelsk! L - 2012-03-28 12:06:39 Ps. Brugte ikke chokolade eller overtræk af nogen art. Bedre uden. L - 2012-03-28 12:05:42 Brugte ca 120 gram sukker og 80 gram smør. Den var stadig supersød og saftig. Men kun knap 25 min i ovnen. Brugte en lille håndfuld finthakkede hasselnøddekerner og piskede dem og den totalt grødmosede banan i den allerede godt piskede ægge/sukker masse. Piskningen tager seriøst nok 5 min eller lidt mere men så er den også LUFTIG. anonym - 2012-03-16 12:47:01 Put chokolade stykker i det smager bare mere Himmelsk!:-D De sejeste!♥ - 2012-02-14 14:00:23 Vi er igang med at bage kagen, og vi tror den bliver super god!:-D Det virker som en rigtig god og simpel opskrift(-: anonym - 2012-01-26 21:27:26 Det samme gælder her! :D - 2012-01-18 10:28:08 MMM, dejlig kage ;) Susan - 2012-01-15 19:55:10 Man bliver da helt afhængig :-) Vi lavede den som muffins igår, og de blev helt fantastiske. Lavede opskriften til 10 pers. Men kom ialt 2,5 banan i. Der var til ca.24 muffins.175 grader i varmluft og ca.15 min. Til sidst smeltet kogechokolade på da de var kølet af -helt perfekte :-) Sabrina - 2012-01-14 14:58:35 Rigtig god opskrift! Alle kan lide den og den tager ingen tid at lave og så smager den meeeeeeega godt! Smaily - 2011-12-20 12:33:01 God og nem kage, kan nemt varieres med andre ingredienser. Den glade kage gris - 2011-06-14 15:45:07 den er super god. alle der kan lide Bananer og kage skal lave dem XD Eva - 2011-05-12 22:04:34 Hvor meget skal gange opskriften med for at lave den i en bradepande? bangsbo - 2011-04-18 12:02:59 den er mega lækker. mmm anonym - 2011-03-04 13:25:13 Super perfikt, den er lige i øjet, har aldrig smagt en banankage som den! Naja. Stoholm - 2011-02-19 10:39:24 God kage. vi bagte den som muffins... dog synes vi alle at der var for lidt banan i - selv om vi puttede 1½ i :) (gæster vil da til enhver tid rose hjemmebag..........) Familien Hansen - 2011-01-27 19:58:20 Super Duper, blød men også sprød i kanten, og indeni den mest luftrige og lette kage brød :D 10 stjerner her fra ;) Tina Krüger - 2010-12-11 16:23:27 Nok den bedste banan kage jeg endu har smagt <3 mums :D hende der elsker at bage! - 2010-11-28 14:38:55 Har lige kommet kagen i ovnen og glæder mig rigtig meget til at smage den!! dejen smagte ihvertfald godt.. anonym - 2010-11-19 20:54:05 den gik i stykker den skod kage Den lille kok - 2010-11-07 13:32:09 Jeg elsker den i stedet for chokolade overtraek har jeg puttet chokolade stykker i glasuren ??? - 2010-10-06 18:37:11 Har lige lavet den og mmm.... den smager godt!!! Susan - 2010-09-11 20:18:08 Elsker denne kage.. men den er virkelig fantastisk hvis man kommer chokolade i.. selv kommer jeg den i med 70% orange.. det er virkelig godt! Amanda - 2010-06-15 13:33:27 Fantastisk kage. Den smager utrolig godt! Amanda - 2010-05-31 16:50:47 Den er fantastisk god :D Det er den bedste banankage jeg har smagt! :D anonym - 2010-05-23 22:05:30 det undre mig lidt hvorfor der ikke bliver skrevet i starten at man skal smelte smøren, jeg blev helt forvirret da der lige pludselig skulle KOLDT smeltet smør i ? familien hjorth - 2010-04-21 20:28:44 virkelig fantastisk kage !!! Vi lavede den med rørsukker og lyst speltmel - og kagen smagte helt fantastisk. Kan virkelig anbefales. Spiste den uden chokolade som pynt. Mathilde, 14 år - 2010-03-31 15:07:11 Har puttet kagen i ovnen nu. Dejen smager super, så håber også den færdige kage gør! Piskede i lang tid :) Christine - 2010-03-24 16:27:31 Jeg putter to bananer i og undlader helt smøret og noget af sukkeret, men den stadig lige så fantastisk... især med chokoladestykker. Sophia - 2010-03-18 12:38:35 Man kan også sagtens hælde ca. 1 dl. (raps-)olie i istedet for de 100 g. smør. :) Bakerman - 2010-03-08 11:13:43 Denne opskrift er faktisk rigtig god, den er nem at lave og nem at huske Jeanette - 2010-02-25 17:05:34 Super duper god kage. Jeg brugte også 2 bananer i stedet for 1. Og så brugte jeg olie i stedet for smør. - Med et helt perfekt resultat! Jens, kagebage-debutanten - 2010-02-18 22:05:36 Jeg har lige sat kagen ind i ovnen... Og efter alle de superflotte kommentarer glæder jeg mig virkelig til at smage den! Ha' en god aften :) Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne