Ostekage
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Skold, smut og mal mandlerne. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
Rør mandler, hvedemel og kvark i æggesnapsen. Pisk fløden til skum og vend den i dejen. Pensl en rund form med fedtstof og hæld dejen i. Bag ostekagen ca. 1 time ved 200 grader, eller til den er gylden. Servér den lun |
|
Opskriften er vist 13125 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne