Luxusboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, der dog ikke må varmes med.
Hvedemel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen deles i to lige store stykker, formes til kugler og hviler et par minutter. Kuglerne trilles ud til to pølser, som hver deles i 15 lige store stykker, formes til boller og anbringes på en smurt plade og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Stryges med æggestrygelse og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca 12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Bollerne afkøles på en bagerist. Tips: 757 |
|
Opskriften er vist 10121 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer pk1358 - 2009-12-14 08:29:06 Rigtige gode boller, man kan bruge en 1/2 tsk. Vanillesukker i melet også |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne