Dild-citron sovs
Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret.
Tilsæt melet og pisk en grundsovs op med væden. Når sovsen har den rette konsistens, tilsættes fint hakket hvidløg, og den smages til med citronsaft, salt og peber. Inden servering røres dilden i. Tips: Sovsen gør sig godt med spinat-pasta, eller som sovs til fisk og kartofler. |
|
Opskriften er vist 50901 gange,
og udskrevet 898 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Tilfældig Fisker - 2021-05-13 19:47:42 2 dl. er alt for meget mel 1 dl. kan gå Det lykkedes for mig med 1 dl. i hvert fald. Michael - 2016-08-07 13:37:40 Hvad skal man bruge fløden til der bliver nævnt som ingrediens? anonym - 2015-03-05 00:50:16 For nybegynderen ud i opbagte sovse - man tilsætter mel ad flere omgange. Man måler ikke en portion op, som man så bare ukritisk hælder i gryden. ;-) Kristine - 2011-08-04 17:17:50 Konsistensen bliver lige som grød! Yogi - 2011-01-08 15:08:04 Inge Hahn - prøv at lave opskriften, inden du betvivler den! Inge Hahn - 2010-09-08 11:41:58 Mon ikke der menes 1-2 spsk. hvedemel i stedet for 1-2 dl.? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne