Dild-citron sovs

Dild-citron sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25-50 g.smør
1-2 dl.hvedemel
2 dl.kaffefløde 9%
1 dl.vand eller mælk
1 fedhvidløg
1 god dusk frisk dild
0.5 citron
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Smelt smørret.
Tilsæt melet og pisk en grundsovs op med væden.
Når sovsen har den rette konsistens, tilsættes fint hakket hvidløg, og den smages til med citronsaft, salt og peber.
Inden servering røres dilden i.

Tips:

Sovsen gør sig godt med spinat-pasta, eller som sovs til fisk og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 50901 gange,
og udskrevet 898 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-05-13 19:47:42
2 dl. er alt for meget mel 1 dl. kan gå Det lykkedes for mig med 1 dl. i hvert fald.

  -   2016-08-07 13:37:40
Hvad skal man bruge fløden til der bliver nævnt som ingrediens?

  -   2015-03-05 00:50:16
For nybegynderen ud i opbagte sovse - man tilsætter mel ad flere omgange. Man måler ikke en portion op, som man så bare ukritisk hælder i gryden. ;-)

  -   2011-08-04 17:17:50
Konsistensen bliver lige som grød!

  -   2011-01-08 15:08:04
Inge Hahn - prøv at lave opskriften, inden du betvivler den!

  -   2010-09-08 11:41:58
Mon ikke der menes 1-2 spsk. hvedemel i stedet for 1-2 dl.?