10 skinkebrød og 8 pølsehorn

10 skinkebrød og 8 pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
25 g.smør eller margarine
25 g.gær
1 dl.mælk
0.5 tsk.salt
2 tsk.sukker
1 æg
 
 Fyld:
2 spsk.klippet purløg
50 g.kogt hakket skinke
25 g.reven ost
8 cocktailpølser
 
 Pynt:
 Æggestrygelse
 
Opskrift:
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, hvedemel og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen deles i to lige store dele, i den ene æltes skinke, ost og purløg, og dejstykkerne formes til kugler og hviler et par minutter. Kuglerne slås flade til cirkelform (ca. 20 cm. i diameter).

Til skinkebrød formes kuglen som til franskbrød og rulles ud i pølsefacon (ca. 20 cm.). Deles i 10 lige store dele og formes til boller.

Til pølsehorn deles cirklen i 8 trekanter. På den brede ende af hver trekant anbringes en cocktailpølse, hvorefter hver trekant rulles op til horn. Husk spidsen skal slutte i bunden, ellers springer dejen op.

Bagværket anbringes på smurte plader og hæver til dobbelt størrelse et lunt sted, tildækket.

Stryges med æggestrygelse og bages lysebrune på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 10 minutter. Ovnen skal have rette temperatur fra starten.

Tips:

760





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 24394 gange,
og udskrevet 533 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu