10 skinkebrød og 8 pølsehorn
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, hvedemel og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen deles i to lige store dele, i den ene æltes skinke, ost og purløg, og dejstykkerne formes til kugler og hviler et par minutter. Kuglerne slås flade til cirkelform (ca. 20 cm. i diameter). Til skinkebrød formes kuglen som til franskbrød og rulles ud i pølsefacon (ca. 20 cm.). Deles i 10 lige store dele og formes til boller. Til pølsehorn deles cirklen i 8 trekanter. På den brede ende af hver trekant anbringes en cocktailpølse, hvorefter hver trekant rulles op til horn. Husk spidsen skal slutte i bunden, ellers springer dejen op. Bagværket anbringes på smurte plader og hæver til dobbelt størrelse et lunt sted, tildækket. Stryges med æggestrygelse og bages lysebrune på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 10 minutter. Ovnen skal have rette temperatur fra starten. Tips: 760 |
|
Opskriften er vist 24393 gange,
og udskrevet 533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne