Paprikasauce ala fraiche

Paprikasauce ala fraiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betuma

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.grøntsags bouillon (1 knorr terning)
2 dl.Cremefraiche 9%
100 g.paprikastrimler (rød peber i eddikelage)
0.5 spsk.sweet chili sauce
 Salt
 Peber
 Cayennepeber
 
Opskrift:
Kom bouillon, peber og creme fraiche på panden og kog igennem til en sovs.

Smag til med peber og salt og giv den evt. en lille skarp smag med cayennepeber.

(kan også bruge alm. rød peber som skæres i strimler som tilsættes bouillonen først og koges til den er mør, derefter tilsættes de andre ingredienser + ca. 1 spsk. eddike)

Tips:

Saucen har en helt speciel smag og er bla. velegnet til kylling og kalkun.





karakterer:
Opskriften er vist 8500 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu