Paprikasauce ala fraiche
Indsendt af : Betuma Indsendt : Red : |
|
|
Kom bouillon, peber og creme fraiche på panden og kog igennem til en sovs.
Smag til med peber og salt og giv den evt. en lille skarp smag med cayennepeber. (kan også bruge alm. rød peber som skæres i strimler som tilsættes bouillonen først og koges til den er mør, derefter tilsættes de andre ingredienser + ca. 1 spsk. eddike) Tips: Saucen har en helt speciel smag og er bla. velegnet til kylling og kalkun. |
|
Opskriften er vist 8500 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne