Rødvinssauce med blåskimmelost
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt af : Rikke Indsendt : |
|
|
Rødvin, appelsinsaft og bouillon koges op og reduceres til det halve. Fløde hældes i og koges tykkere, jævnes evt. med maizena jævner. Smag til med ost og salt. Tilsæt evt. kulør. Skal have lov at stå og småboble i noget tid.
Tips: Det tager i alt ca. 1,5-2 timer at lave |
|
Opskriften er vist 11944 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer leif - 2007-12-30 23:24:51 kom et par løg i skiver i rødvinen og reducer rødvin,saft og bouillion til det halve. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne