Gammelsdags gløgg
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt af : bnp Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og honning varmes op med en dl vand, (langsomt), til sukkeret er opløst.
De hele krydderier kommes i, blandingen gives et opkog og stilles til side og afkøles, herefter tages krydderierne fra. Nu blandes de øvrige ingredienser i og gløggen varmes op til lige under kogepunktet, serveres meget varmt. |
|
Opskriften er vist 10441 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne