Nøddeboller med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Betina Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes og mælken tilsættes. Når mælkeblandingen er lun hældes den op i en skål. Gæren udrøres heri. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes til den er smidig. Stilles til hævning i 40 min.
Dejen slås ned og formes til ca. 24 boller. Bollerne sættes på bagepapir på 2 bageplader og efterhæver ca. 30 min. Bollerne pensles med æg og drysses med mandler og perlesukker. Bagetid ca. 15 min. midt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 7254 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-06-25 19:47:27 Hvor mange grader skal ovnen stå på? Og jeg gætter på at "3 1/3 sigtemel" er dl? Forstår ikke hvordan en ufærdig opskrift kan få så mange stemmer... Dem jeg bagte blev ikke gode, men det er måske bare graderne der skal ændres... Malene :b - 2008-01-20 18:38:39 Lyder lækket, glæder m,ig til og smage dem . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne