Brændte figner med marcipan
Hovedingrediens : Frugt - Figner Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Tag fignerne op af lagen, tør dem evt. lidt af, og læg dem på bagepapir på en plade. Tør dem i ovnen ved 50-100C ca. 45 minutter. Vend dem gerne en gang. De skal være så tørre, at man kan røre ved dem. Lad dem blive kolde. Rør marcipanen blød med lidt spiritus. Skær et snit i bunden af hver figen, og fyld marcipan i hullet. Form fignen lidt rund. Dyp dem i smeltet chokolade, og drys med lidt guldstøv. Lad dem tørre helt. Kan opbevares i dåse eller koldt i et par dage
|
|
Opskriften er vist 39918 gange,
og udskrevet 550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Suzan - 2016-08-21 08:34:32 Skal fignerne beholde skallen på mens de tørre? gitte larsen - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig dejlig dessert. vibeke winther - 2005-01-01 01:01:01 MUMS jeg elsker brændte figner og marcipan. Det her er superlækkert juleguf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne