Engelsk ananaskage
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres godt, og æggene blandes i et ad gangen.
Melet og bagepulver røres i skiftevis med ananassaften samt de små stykker ananas, som de yderligere har delt i mindre stykker og vendt i mel.
Dejen røres sammen og hældes i en velsmurt, raspstrøet randform.
Bages ved 200 grader C i ca. 1 time og hjælpes af formen.
Når kagen er kold, overtrækkes den med glasuren, hvortil flormelis og ananassaft er rørt sammen. Ananasstykker lægges på som pynt. Tips: 236-2 |
|
Opskriften er vist 9647 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2012-04-06 16:00:01 Det er den BEDSTE (ikke chokolade)kage jeg nogensinde har smagt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne