Engelsk ananaskage

Engelsk ananaskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smør eller margarine
200 g.sukker
3 æg
250 g.hvedemel
2 strøgne tsk. bagepulver
1 dl.Ananasjuice
1 lille ds. Ananas ca. 12-15 små stykker
 
 Pynt:
200 g.flormelis
 Ananasjuice
 ananasstykker
 
Opskrift:
Smør og sukker røres godt, og æggene blandes i et ad gangen. Melet og bagepulver røres i skiftevis med ananassaften samt de små stykker ananas, som de yderligere har delt i mindre stykker og vendt i mel. Dejen røres sammen og hældes i en velsmurt, raspstrøet randform. Bages ved 200 grader C i ca. 1 time og hjælpes af formen.

Når kagen er kold, overtrækkes den med glasuren, hvortil flormelis og ananassaft er rørt sammen. Ananasstykker lægges på som pynt.

Tips:

236-2





karakterer:
Opskriften er vist 9634 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-06 16:00:01
Det er den BEDSTE (ikke chokolade)kage jeg nogensinde har smagt!