Lækre ingefærkager - og hurtige
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : bagerjomfruen Indsendt : Red : |
|
|
ingredienserne blandes sammen i overnævnte rækkefølge og æltes grundigt.
rulles ud til 8 lange pølser som man lægger på to bageplader, pølserne trykkes let flade så de er ½ cm tykke. sættes ind i en forvarmet ovn til 170 grader i ca. 12 min. de skæres ud mens de stadig er varme (dejen stadig er blød) i skå skriver med en bredde på ca. 1½-2 cm. sættes til afkøling. Tips: Sådan min mormor lavede dem, og nu er jeg begyndt at lave dem til mine venner og min kæreste. de er supergode og hurtige at lave. |
|
Opskriften er vist 8067 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Margit - 2008-06-03 22:00:39 Søgte længe efter en go opskrift - og den er her!! bagt til min datters bryllup med stor succes. Desværre blev de lidt bløde dagen efter(havde måske ikke fået dem afkølet nok, inden de kom i en kagadåse. Dette reddede jeg ved at tørre dem i ovenen ca. 10 min v. 125 gr. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne