Kanelsnegle 11
Indsendt af : Sofie K Indsendt : Red : |
|
|
Grunddej:
Smelt smør i en gryde. Lad det køle lidt af. Smuldr gæren, og rør den ud i lidt af mælet i en stor skål. Rør med en grydeske, til gæren er opløst. Tilsæt resten af mælken, smeltet smør, sukker og salt. Rør hvedemel i, Indtil dejen er så fast den kan æltes med hænderne. Læg dejen i skålen og lad den hæve i ca. en time. Kanelsnegle: Tænd ovnen på 225 c. Kom kardemomme i dejen og ælt det godt igennem. Rør smør, sukker og kanel sammen. Rul dejen ud med en kagerulle (til en firkant). Smør kanelblandingen på dejen i et jævnt lag med en dejskraber. Rul dejen sammen til en roulade. Skær 12 eller flere stykker af. Sæt kanelsneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30. min. Bag sneglene midt i ovnen i 15. min Lad sneglene køle af og tag evt. glasur på. |
|
Opskriften er vist 5884 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie K - 2008-08-26 18:19:18 Hvis man laver kanelgifler kan der i hvert fald være 24 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne