Sukker bolcher(Prøv dette)
Indsendt af : Mad Elskeren Indsendt : |
|
|
Put sukker og vand i en gryde, sæt tempraturen på det højeste! Når det begynder at koge skruer du et par numre ned. Når det begynder at simrer rører du NONSTOP rundt!!! Det skal blive en tyk masse og den må ikke blive brun! Tag den af pladen og tilsæt aroma og frugtfarve efter valg. Hæld det i bolche eller slikkepinds former og lad det størkne(Man kan køber formerne hos panduro)
Tips: Du kan bruge denne opskrift til candiserede æbler som du kan rulle i krymmel og cocos! |
|
Opskriften er vist 7868 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2017-12-27 14:21:04 Jeg synes det er en god ide men lidt fedtet øh det virker lidt🍡 anonym - 2011-03-01 14:08:07 hvor lang tid skal den koge? altså meget dumtttt!!!!! hvis i overhovet tænker over dettttt!!!!! Julie ;'] - 2010-11-15 13:37:32 HHmm.. det skal jeg lave idag candiserede æbler anonym - 2010-10-28 09:08:20 til dig med den sure kommentar... tal pænt eller lad være. sådan en overlegen og kedelig kommentar er der ingen der har brug for. anonym - 2010-10-23 16:13:35 Til den der har skrevet opskriften: Har du nogeninde hørt om ordet termometer? + der skal også druesukker i. bolsjer er svære at lave det er ikke bare noget man blander sammen og former. Christel<,33 - 2009-03-30 21:58:10 R denne her opsfrift god og virker den?? Den ser bare sådan lidt kedelig ud! Altsår i ingredienserne?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne