Boller på en ny måde
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og fedtstof bringes i kog.
Fedtstoffet skal være helt opløst, hvorefter gryden tages af ilden.
Hvedemel og kardemomme tilsættes, og der røres, til dejen slipper ske og gryde.
Æggene tilsættes lidt efter lidt, dejen skal samle sig efter hver portion æg.
Fastelavnsboller ca. 12 stk. I halvdelen af dejen røres rosiner og sukat, og bollerne anbringes med ske på en smurt bageplade. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Appelsinboller ca. 24 stk. I den anden halvdel af dejen røres den revne skal. Bollerne anbringes med en teske i kogende palmin og koges lysebrune, hvorefter de anbringes på fedtsugende papir. Før serveringen drysses bollerne med flormelis. Tips: Da det til denne dej er meget vigtigt at få den nøjagtige ægmængde, regner vi ikke som normalt med stykantal, men angiver ganske bestemt mål. 751 |
|
Opskriften er vist 11850 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer signe - 2011-03-05 13:49:10 den smager moms super godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne