Kirstens Kartoffelsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Cellofan Indsendt : Red : |
|
|
Det hele skrælles og skæres ud, og puttes i en stor suppegryde med ca.6 l. vand. Lad det koge i en 30-40 min.
Væden hældes over i en skål, og det tilbageværende blendes (evt. med en stavblender direkte i gryden) Tilsæt nu væden igen. (du kan tilføre mere vand, hvis tyndere konsistens ønskes) (husk at tage laurbærbladende op. Serveres med hakkede springløg og crutoner. Tips: Hvis man ikke er på slank, kan man med god smags fordel tilsætte fløde. |
|
Opskriften er vist 10466 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne