Kirstens Kartoffelsuppe

Kirstens Kartoffelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Cellofan

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2500 g.kartofler
4 porre
3 løg
3 store gulerødder
3 fedhvidløg
300 g.gullash tern
3 laurbærblade
1 tsk.chili
 salt
 peber
 
 Drys:
 snittede springløg og crutoner
 
Opskrift:
Det hele skrælles og skæres ud, og puttes i en stor suppegryde med ca.6 l. vand. Lad det koge i en 30-40 min.

Væden hældes over i en skål, og det tilbageværende blendes (evt. med en stavblender direkte i gryden) Tilsæt nu væden igen. (du kan tilføre mere vand, hvis tyndere konsistens ønskes)
(husk at tage laurbærbladende op.

Serveres med hakkede springløg og crutoner.

Tips:

Hvis man ikke er på slank, kan man med god smags fordel tilsætte fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 10466 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu