Kærnemælkshorn (uden gær)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej, der deles i to kugler, som sættes på et koldt sted, gerne i køleskab, et par timer.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Hver kugle trilles ud i cirkelform, ca. 30 cm. i diameter og deles i 8 trekanter, dette gøres ved at dele cirklen i 2, så i 4 og til sidst i 8 dele. På den brede ende af hvert dejstykke anbringes en tsk. fyld og dejen rulles herefter op til horn fra den brede mod den smalle ende. Stryges med æggestrygelse og drysses med hakkede mandler og tesukker. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Ønsker man at pynte med glasur undlades mandler og tesukker. Glaseringen foretages når hornene er tilpas afkølede. Tips: 723 |
|
Opskriften er vist 27015 gange,
og udskrevet 533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina - 2021-09-04 11:14:25 De bedste horn, her nydes de med vaniliecreme og hvid glasur Bente - 2016-05-10 14:38:00 Nem og hurtig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne