Gule ris 02
Indsendt af : Dwi Indsendt : Red : |
|
|
Put risen i en gryde.
hæld kokosmælken i og tilsæt så meget vand at det dækker risene med 2 cm. buk citrongræssen så den bukkes sammen til 5 cm i længden. bind en snor om den sammenbundne stilk og lig den ned midt i gryden. tilsæt Gurkemeje og Salt. Kog risene med låget på indtil det koger. Når det koger tag låget af og rør rundt i risen så gurkemejen er ligeligt fordelt. Skru ned på laveste blus og sæt låget på. Lad risen simre videre i 25 - 30 minutter. finito! Tips: Risen er cremet og gør tilhørende sauce tæt på unødvendig. Desto større gryde desto mindre vand skal der over risene. |
|
Opskriften er vist 6685 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer harly - 2008-06-28 18:30:14 giv citrongræssen et par slag med en kødhammer, så udnyttes smagsolierne bedre hans peter - 2007-12-29 17:22:27 Smager som på restaurant, prøv den! martin - 2007-12-07 17:18:07 virkelig godt. Faktisk en slags ris med sovs. Rigtig asiatisk opskrift som ikke er at finde alle steder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne