Vaniljekranse med nødder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kokamok Indsendt : Red : |
|
|
Bland Sukker og Smør (med stuetemperatur) i en skål. tilsæt Æggene og rør dem i. Bland de øvrige ingredienser og kom dem i lidt efter lidt.
Pak dejen i husholdningsfilm eller en mad pose og stil dejen i køleskab minimum 2 timer. Ved udformningen af kransene kan der bruges en køkkenmaskine med kødhakker funktion og kage plade med stjerneform. Men man kan også trille dejen i lange "pølser" i ca 1cm tykkelse. Skær pølserne i en ønskede længde og form runde ringe. Bages midt i ovnen ca. 7-8 min. ved 200 Grader C. Tips: Man kan med fordel bruge denne dej til andre "former" for småkager. De kan udformes som små kringler - eller bare flade, runde småkager. -Nødderne KAN undlades. |
|
Opskriften er vist 11411 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Lis - 2007-12-11 23:10:03 Rigtig gode, og helt tilpas mængde. Der er lige til en god stor kagedåse-fuld! Anne - 2007-12-10 23:05:57 Rigtig rigtig godt og lækre.. også god opskrift til andre småkager,som du skriver... måske uden den "rå" vanilje! LÆKRE nam nam!!! anonym - 2007-12-08 23:02:04 Super gode og super nemme!! Lækkert med forskelligt mix af nødder Mums! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne