Tobbington
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
|
|
Kog ris og mælk i en tykbundet gryde ¾ time, til grøden er jævn. Afkøl grøden og rør æg, smør salt og peber i.
Fars: Rør det hakkede kød med mel, mælk, løg, salt og peber. Farsen må gerne være ret lind. Læg i bunden af et smurt ovnfast fad de optøede grønsager. Læg farsen over, og fordel til sidst risengrøden over farsen. Sæt fadet i ovnen i ca. ¾ time ved 200 grader, til overfladen er gylden. |
|
Opskriften er vist 11670 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-23 12:37:38 at røre risengrøden op med smør og æg er lidt af en genistreg. Det gør at tobbingtonen ikke behøver smørklatter på toppen. Smagen er god, og man kan altid variere grønsagerne efter smag og køleskab! Den er sikker på børns godkendelse og hos os har den været familiefavorit i årevis. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne